SAP Business One CD Doboz

Az SAP B1 for Blind Add-On vak személyek számára teszi elérhetővé az SAP Business One vállalatirányítási rendszerbenlévő funkciókat. Segítségével olyan cégtulajdonosok is önállóan dolgozhatnak a programmal, akik korábban vakságukból adódóan nem voltak képesek erre és mások segítségére voltak utalva. Általa világszerte több mint 50 ezer cég válik képessé arra, hogy vak munkavállalókat is alkalmazzanak bizonyos munkakörökben.

Az SAP B1 for Blind Add-On nem csak meghangosítja az SAP Business One-t, hanem egyéb olyan funkciókat is biztosít a felhasználók számára melyek a hatékony, önálló munkavégzéshez nélkülözhetetlenek. Segítségével a látássérült felhasználó könnyen áttekintheti az egyes ablakokban elérhető információk közül az adott helyzetben épp őt érdeklő adatokat, elkerülve azt, hogy az adott pillanatban érdektelen információk közül kelljen kiválogatni a szükségeseket.

Teljeskörű

Az SAP Business One teljes felhasználói felületének támogatása: menü kezelés, navigálás az ablakokban, alkalmazás üzenetek kezelése.

Nyitott

Az SAP B1 for Blind alkalmazás képes együttműködni az elterjedt képerny?olvasó alkalmazásokkal, mint a Jaws for Windows vagy NVDA.

Testreszabható

Az SAP B1 for Blind testreszabási funkciói segítéségével könnyen kialakítható egy olyan működési mód, amely a leghatékonyabb munkavégzést teszi lehetővé.

Több nyelvű

Az SAP B1 for Blind Add-On támogatja az SAP Business One többnyelvű felhasználói felületét, így mindig az aktuális nyelvi beállításoknak megfelelően működik.

Hatékony

Az ablakonként 10 – szabadon definiálható – adatfelolvasási sablon segítségével az SAP B1 for Blind Add-On gyors áttekintést biztosít minden helyzetben.

Intuitív

Az SAP B1 for Blind Add-On kialakításánál törekedtünk arra, hogy működése legnagyobb mértékben illeszkedjen a vakok felhasználói szokásaihoz, így a használat elsajátítása könnyű és gyors.